• Miljøhensyn på alle niveauer
1
+ Læs mere

Miljøvenlige kontorartikler gør arbejdet sjovere

Dagene skrider lettere frem, når arbejdsglæden indfinder sig. Det hemmelige trick er kontorartikler, kontorartikler og endnu flere kontorartikler! Mange mennesker i dag er bekymrede for miljøet og tøver måske med at bruge for mange papirprodukter, men vi er professionelle inden for grønne kontorartikler og har et helt miljøvenligt udvalg af kontorartikler. Ved at bruge kontorartikler fremstillet af genbrugsmaterialer kan du reducere belastningen af miljøet og samtidig lette din samvittighed. Hvis du dykker dybt ned blandt vores grønne varer, vil du opdage, at der både er Svane-mærkede konvolutter, toiletpapir og notesblokke og FSC-mærkede ringbind, mapper og notesbøger. Vi har mange produkter fremstillet af genbrugsmaterialer og vigtige miljømærker som Svanen, EU Ecolabel, FSC, Giftfri förskola, Bra Miljöval og andre.

Vælg grønt

Slut med irritationsmomenter som manglende kontorartikler eller printere, der skriger efter papir. Gør det til en vane regelmæssigt at fylde lageret op med nye miljøvenlige kontorartikler såsom kollegieblokke, kuglepenne, ringbind og konvolutter – så bliver det hele lidt sjovere på arbejdet. Husk så vidt muligt at vælge grønt! Vi gør det nemt at købe alle dine kontorartikler på ét sted, og du kan altid stole på, at de er miljøvenlige, uanset om det er kuglepenne, post-it eller notesblokke. Uanset hvad du leder efter, kan du finde det i vores store udvalg af grønne kontorartikler.

Komfortable skrivebordsartikler

Andre gode tips til mere arbejdsglæde er at holde orden og styr på alle kontorartikler. Du frigør mere tankekraft til kreative idéer, når du ikke skal bekymre dig om hvor du har dine ringbind, notesbøger, blanketter, tape, lim og clips. Husk også at købe nye hæfteklammer til din hæftemaskine, så du ikke pludselig løber tør. Opbevar dine vigtigste papirer i tidsskriftsamlere eller brevbakker på skrivebordet, så du får en god oversigt. Man kan gøre det hele lidt sjovere med miljøvenlige kontorartikler, og frem for alt bliver det nemmere at skabe arbejdsglæde med lækkert kontortilbehør, når du ved at det også er skånsomt for miljøet. Velkommen til 112ink og Eko-print, hvor du får gode priser med hurtige leveringer - og masser af miljøvenlige varer!