• Miljøhensyn på alle niveauer
1

Miljøarbejde

Vi ved, at miljøvenlige varer ofte koster mere, men vi ønsker at kombinere gode priser med de rigtige produkter, af hensyn til miljøet. Ved at genbruge tomme blækpatroner er vores produkter altid billigere end de originale produkter og også ofte fyldt med mere blæk. Mange af vores produkter har også velkendte miljømærker som Svanen, FSC og EU-Blomsten. Vi ønsker, at du kan træffe et godt miljøvalg, der også gavner din tegnebog.
environ_friendly_mobile

Miljøvenlige patroner

Vi tror på at genbruge de ressourcer, der er til rådighed, så vidt muligt. Derfor står vi for returforsendelsen af dine tomme patroner, så vi kan lave nye af dem. Du kan nemt sende dine brugte patroner uden beregning i den grønne miljøpose, der altid sendes gratis, når du bestiller miljøpatroner hos os. De patroner, du returnerer til os, vil derefter blive fyldt med nyt blæk.

100% genopfyldte patroner

Blækpatroner fra vores eget mærke er altid 100 % genfyldte. De tomme patroner, du returnerer til os, rengøres og kontrolleres, så vi ved, at de fungerer, som de skal. Derefter fyldes de med nyt blæk, ofte med mere blæk end i den originale patron for at maksimere brugen. De genopfyldte blækpatroner er kvalitetstestet, før de kan sælges. Hele denne proces foregår i Europa for at forkorte transporter til og fra vores kunder.

refill_desktop