• Miljøhensyn på alle niveauer
1

Om 112ink & Eko-print

Om virksomheden

Hvem er vi?
112ink.dk har været online siden 2004 og har været involveret i e-handel hovedsageligt indenfor blæk og toner til glæde for mange tilfredse kunder. I 2008 blev Eko-print.se lanceret online med salg af blæk og toner og har med sit miljøfokus fået en loyal tilhængerskare. Nu er vi gået sammen og har siden 2022 tilbudt et miljøvenligt sortiment af blæk og toner, kontorartikler samt kaffe og te.

Hvad er vores mål?
Sammen ønsker vi på et fælles sted at tilbyde et større miljøsortiment til gode priser. Gennem 112ink & Eko-prints samarbejde ønsker vi at fuldende miljøcirklen. Fokus er på grønne varer af høj kvalitet med velkendte miljømærker og certificeringer. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at træffe et miljømæssigt bedre valg af miljøvenlige produkter, som leveres med klimasmarte forsendelsesmetoder, og som i vid udstrækning genanvendes og genopfyldes.

Hvordan gør vi det?
Vi investerer i miljøpatroner, kontorartikler fremstillet af genbrugsmaterialer, klimakompenserede leverancer og genbrug af tomme patroner takket være vores enkle retursystem. Det er grundlaget for 112ink & Eko-prints miljøarbejde.

Velkommen til os!